Nazilli Belediye Meclis üyeleri 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirmek için meclis toplantı salonunda biraraya geldi. Meclis üyeleri 2024 yılının ilk toplantısında Nazilli Belediyesi'nin İller Bankası’ndan 20 milyon TL kredi kullanılması için Başkan Özcan’a yetki verilmesi konusu görüştü. Meclis üyeleri kredi için Başkan Özcan'a yetki verilmesi konusunu Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk etti.

Nazilli Belediyesi meclis üyeleri 2024 yılında her ayın ilk salı gününde toplanmayı ve tatilsiz devam edilmesini kararlaştırdı.

Yapılan seçimle Denetim Komisyonu Mustafa Akkaya, Bülent Sayar, Fatih Pehlivan, Gönül Öztürk ve Yezdan Yıldırım’dan oluştu.

Üyeler, norm kadroya uygun olarak çalışan sözleşmeli personelin 2024 yılı net ücreti belirlemek için Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Ocak ayı meclis toplantısının birinci oturumunda meclis üyeleri belediye bünyesinden 1 tekniker kadrosunu iptal ederek yerine 1 mühendis kadrosu açtı.

Meclis üyeleri Başkan Özcan'a ören yerlerine personel, ekipman desteği amacıyla Aydın Müze Müdürlüğü’yle protokol yapması için de yetki verildi.

Ocak ayı meclis toplantısının ilk oturumunda meclis üyeleri ayrıca Dallıca, Pınarbaşı, Zafer, Aydoğdu, 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale ederken, Sümer Mahallesi 1151 Ada 96 parsel sayılı taşınmazın imar planına göre park alanında kalan kısmının belediyeye ait Beyerli Mahallesi 1054 parsel sayılı taşınmaz ile trampa yoluyla kamulaştırma yapılması maddesini de Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk etti.

Üyeler son olarak Çobanlar, Kavacık, Sinekçiler, Kozdere mahallelerinde ağaçlandırma projelerinin yürütülmesi için Tarımsal Hizmetler Müdürü Birol İnan’a da yetki verildi.