CHP Nazilli’de Eylül ayında İlçe Başkanlığı görevine seçilen Naim Atmaca, genel merkez tarafından görevden alındı. Naim Atmaca'nın Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ile ters düştüğü ve genel merkeze yapılan baskı sonucu görevden alındığı öne sürüldü. Atmaca’nın yerine Avukat Sema Aslıhan Ökmen İlçe Başkanlığı’na atandı.

EŞİ MEMLEKET PARTİSİ'NDE

Daha önce Memleket Partisi’nde siyaset yaptığı bilinen Sema Aslıhan Ökmen’in ataması parti tabanında tepkiyle karşılandı Siyasi tecrübesizliği nedeniyle eleştirilen çiçeği burnunda İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen’in eşi Şahin Ökmen'in ise daha önce Memleket Partisi Nazilli İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yaptığı öğrenildi.

PARTİLER RAHATSIZ

CHP eski İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Acahan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isim vermeden ilçe başkanlına atanan Sema Aslıhan Ökmen'i hedef alıp, "Eğer isminizin önünde Av., Ecz. yada Dr. varsa her yerde öndesiniz. Emeğin ve alın terinin önemi yok. Ancak kazanmaları için hep ESNAF'lara ihtiyaçları var." ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi. CHP'li isimler de Acahan'a yorumlarla destek verdi.