Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Savaş’ı göstermesinin ardından “Sürekli aynı aday. Biz Aydın için hep beraber 5 yıl daha hizmet edeceğiz. Aydın'a hizmet etmekten de gurur duyuyorum. Tarih tekerrürden ibarettir.” diye konuşan ABB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bu sözlerine MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'tan cevap geldi.

"KİBİRLENME SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR"

Alıcık, "Seçim sahada, sandıkta kazanılır, öyle yüksekten bakmakla, kibirle konuşarak seçim kazanılmıyor. 'Gururlanma padişahım senden büyük Allah var' sözünü hatırlatırım. Tarih tekerrür edecekmiş, ona Aydın halkı karar verecek. Tarih Özlem hanımın söz verip de yapmadığı projelerle tekerrür ediyor. Cumhur ittifakı olarak Aydın'da inşallah Büyükşehir ve tüm ilçelere talibiz. Sahadayız ve Cumhur ittifakı Aydın Büyükşehir adayı Mustafa Savaş ve tüm ilçe başkan adayları ile Aydın'da hizmet belediyeciliği sayfasını açacağız." dedi.

"HEPBERABER ÇALIŞACAĞIZ AYDIN KAZANACAK"

AK Parti ve MHP olarak bu seçimde tüm Aydın’ın ilçelerine talip olduklarını bir kere daha vurgulayan Alıcık, "Mücadele edeceğiz, çalışacağız, koşturacağız. Ben inanıyorum başaracağız. İnanan arkadaşlarla birlikte bu yola çıktık. Mustafa Bey’e de başarılar diliyorum. Cumhur ittifakı olarak hep beraber çalışacağız.” İfadelerini kullandı.