Süper Amatör Lig 2. Grup temsilcisi Aydınspor'da yeni yönetim adeta dur durak bilmiyor. Ara transfer döneminde çalışmalarına hız kazandıran siyah beyazlılar iki futbolcu ile anlaşma sağladı. Kuşadası 1922'de forma giyen Baran Yardımcı ve Mustafa Söylemez ile sözleşme imzalayan siyah beyazlılar, kadrosunu yetenekli isimlerle güçlendirdi.

BARAN YARDIMCI KİMDİR?
Futbol kariyerine Ankaraspor altyapısında başlayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu sırasıyla, Ankaragücü altyapı, Antalyaspor U21, Evrensekispor, Tekirova Belediye, Manavgatspor, Tuzlaspor, Bayburt Grup Özel İdare, Payasspor, Bergama Belediye, Kütahyaspor, Kuşadasıspor, Aydın BB, 1877 Alemdağ ve son olarak Kuşadası 1922'de forma giydi. Yetenekli futbolcu bu sezon 2 gol kaydetti.

MUSTAFA SÖYLEMEZ KİMDİR?
Futbol kariyerine Ankara Keçiörengücü altyapısında başlayan 29 yaşındaki file bekçisi sırasıyla, Ankaraspor altyapı, Keçiörengücü, Zonguldak Kömürspor, Arsinspor, Mardin Başak, Mardin Fosfat, Bağcılar SK, Sultangazispor, Tire 2021 FK ve son olarak Kuşadası 1922'de forma giydi. Deneyimli file bekçisi bu sezon çıktığı 7 maçta kalesinde 10 gol gördü.