Nazilli'de muhtarlar yeni başkan ve yönetimini seçti. Nazilli Muhtarlar Derneği'nin olağan toplantısı Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleşti. Oylamadan önce mevcut başkan Zeki Açık, aday olmayacağını ifade ederek adaylara başarılar diledi.

Zeki Açık konuşmasında, "Derneğimizi uzun yıllardır sizlerle temsil etmekteyiz. Başkanlığım süresince tüm muhtar arkadaşlarımızla birlikte önemli çalışmalar yaptık. Muhtarlar derneği sadece isim ve tabeladan ibaret olmadı. Büyük bir aile olarak birlikte yürüdük. Bu birliktelik benim için dünyanın en güzel şeyi oldu. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler de hizmet için canla başla çalıştık. Son nefesime kadar bu güzel ailenin ferdi olarak hayatıma devam edeceğim. 20 yıllık muhtarlık vazifemi 31 Mart günü tamamlıyorum. Bu kutlu görevi yeni arkadaşlara devredeceğim. Muhtarlar derneği başkanlığına bugün tamam diyorum. Yeni dönemde aday olmayacağım için bu kutlu görevin bir başka arkadaşımıza bugün sizlerin oylarıyla devredeceğiz. Zaman mekan farketmeden bayrağımızı buraya kadar taşıdık. Aday olan ve yeni seçilecek başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
Toplantıda yeni yönetim ise belli oldu. Tek adayla gidilen seçimde açık oylama yapıldı. Seçimde Mustafa Karaburun yeni başkan seçildi. Karaburun'un yönetim listesinde ise şu isimler yer aldı:
Metin Çoban, Ümit Öncü, Mehmet Öztürk, Mustafa Taner, Ahmet Kaysal, Osman Yalın, İrfan Tayfur, Serpil Akçasakız, Şenol Öztürk, İbrahim Topçuoğlu.
Yedek yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:
Yavuz İnceoğlu, Ümit Dilbaz, Hakan Yıldırım, Özkan Karakuş, İbrahim Irmak, Ahmet Sak, Metin Özen, Kamil Karataş, Yüksel Güzel, Nazmi Öztürk, Ali Küçük.


Öte yandan; yeni başkan Mustafa Karaburun, önceki yönetimlere teşekkür ederek, çalışmalara başlayacaklarını söyledi.