Olay, Efeler’de dün gece saatlerinde gerçekleşti. Alkollü olduğu düşünülen bir kadın ve arkadaşları taksiye binerek taksi şoförüne çirkin ithamlarda bulunarak tehditlet savurdu. Kadının tutumu İzmir'de ölümle sonuçlanan olayı anımsattı. Taksinin içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde müşteri, “Benim silahım yok, adamların silahı var üstünde. Sonra vuruyorlar, neyin kafasını yaşıyorsun sen? Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" dedi.

Olayın ardından taksici, bugün kadın müşteriden şikayetçi olmak üzere Efeler Polis Merkezi Amirliği'ne geldi. İfadesi alınan taksici yaşanan olaya ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“TEDBİR ALINMASINI İSTİYORUZ”
Taksici Mehmet Cihan, "Yolcu olarak bindi, sonra çirkinleşti. Biz çok üzüldük. Korktuk tabi. 3 gün önce bir arkadaşımız vefat etti. Başka canlar yanmadan tedbir alınmasını istiyoruz. İfademi verdim, şikayetçi oldum. Kanun ne gerekiyorsa onu yapacak. Sonumuzun İzmir'deki arkadaşımızın gibi olmasını istemiyoruz. Sonuçta onunda iki çocuğu vardı benim de var. Şahsıma ettiği küfür tabii ki önemli herkes bu hayatta şerefi namusu için yaşıyor. Bundan da önemlisi 2 evladı olan bir can gitti. Neden? Para için öldürüldü. Biz araba kullanırken önümüze bakacağız arkamıza değil. Bu şartlarda polemiğe girmişiz. Ben yola mı bakayım yoksa arkamdan bıçak mı silah mı gelecek ona mı bakayım. On saniye sonrası belli olmayan bir hayat için yazık, günah. Ben iki tane çocuğumun rızkını kazanmak için mücadele ediyorum. Sonucu bu mu? Sonucu bu olmamalı bence. Benim 2 yaşında bir kızım 9 yaşında bir oğlum var” dedi.