29 yıl önce the simpsons dizisi günümüzde birçok olayı tahmin etmesi son günlerde en çok konuşulan ve dikkat çeken konularından biri oldu. Birçok olayı önceden tahmin eden dizide Efsane çizgi dizinin hayranları, dizinin ABD'deki son durumları da bildiğine dikkat çekti.

ABD Başkanı Trump'ın tutuklanmasına kadar bildikleri bazı tahminler arasında. Yaşanan pek çok olayı bilmesi ile öne çıkan Simpsonslar, yine gündeme bomba gibi düştü.

SİMPSONLAR'DAN BİR BAŞKA ÖNGÖRÜ!

Sosyal medyanın dilinden düşmeyen bir diğer tahmin videosu ise dikkat çekti.

The Simpsons tarafından paylaşılan bir bölümde doların değer kaybedeceği ve dolar yerine sanal para sistemlerine geçiş yapılacağı dikkat çekti. The Simpsons'lar dizisindeki tahmini 2026 yılı ile birlikte doların tüm değerini kaybedeceği ve yerine sanal paranın kullanılacağı öngörülüyor.

2024 YILINDA HANGİSİ PATLAYACAK?

Simpsonlar bu kez de dikkatini yatırım dünyasına çevirdi. Simpsonsların bu son tahmini, kripto para piyasası ile ilgilenen hevesli yatırımcılar arasında büyük heyecana neden oldu. Sosyal medya, Simpsonların Bitcoin'in her beş yılda bir büyük atılımlar yapma eğiliminde olduğu fikriyle çalkalanıyor.

Simpsonların kripto paralar ilgili tahminlerini tek tek sıraladı. Ada coin'in 36 dolar olacağı ima ediliyor. Anlık olarak 1 doların altında olan Ada coin beklenen yükseliş gerçekleşirse en az 40 kat kazanç sağlamış olacak.