Nazilli’de evlerinde ölü bulunan anne ve oğul gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandılar. Baş şüpheli akrabaları Akın Demir (42) ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Nazilli’ye bağlı Yeni Mahalle’de dün sabah saatlerinde çıkan alacak verecek kavgasında anne ve oğlu evde bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu.

Emre Öztürk (35) sabah saatlerinde annesi Aysel Öztürk’ün (53) kaldığı eve geldi. İddiaya göre Emre Öztürk’ün peşinden eve gelen Akın Demir (42) ile anne ve oğul arasında alacak verecek konusunda tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Akın Demir (42) anne ve oğlunu bıçaklayıp öldürdükten sonra evden ayrıldı. Daha sonra A.D. Nazilli Polis Karakoluna Merkezine giderek teslim oldu.
Nazilli’de cinayete kurban giden evlerinde bıçaklanarak öldürülen anne Aysel Öztürk (53) ve oğlu Emre Öztürk (35) için Altıntaş Mahallesi’nde bulunan Koca Camiinde cenaze töreni düzenlendi. İkindi Namazı sonrası gerçekleştirilen cenaze törenine Nazilli eski belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, kuyumcular ve çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. Cenaze namazında cami imamı vatandaşlardan haklarını helal etmelerini istedi. tüm cemaatte helal olsun diyerek karşılık verdiler.
Cenaze namazının ardından dualarla omuzlara alınan anne ve oğlunun cenazeleri Nazilli Eğriboyun mezarlığına götürülerek gözyaşları içerisinde dualarla toprağa verildi. Acılı baba hacı lakaplı Mustafa Öztürk taziyeleri cami avlusunda ve mezarlıkta kabul etti.