Aydın'ın merkezi başta olmak üzere bir çok ilçede düzenlenen şehir tanıtım günlerinin, son günlerde sayısının artmasının ardından Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, sitemde bulunmuştu.

Ülken, ürünlerin açıkta ve maliyetin altına satıldığını, hijyen sorunu oluşturduğuna dikkat çekmişti.
Yaşanan durumun yerel tacir ve esnafın yanı sıra halk sağlığına da zarar verdiğini vurgulayan Ülken, "x" şehir tanıtım günleri adı altında yapılan etkinliklerin net bir şekilde karşılarında olduklarını bildirmişti.

KISITLAMA GELDİ
Konuyu Aydın Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’yle de görüştüklerini ve taleplerini ilettiklerini belirten Ülken, yapılan görüşmelerin ardından sorunun çözüldüğünü duyurdu.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ülken, “Sorun çözüldü. Şehir tanıtım günleri gibi etkinliklerle ilgili yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde valiliğin bunlara bir daha izin vermeyeceğini, Büyükşehir Belediye Başkanımız da Tekstil Park alanında yılda en fazla 1-2 defa ve içeriğinin net bir şekilde sınırlandırılarak olabileceğini belirttiler. Talebimizle ilgili duyarlı tutum ve kararlarından dolayı Valimiz Yakup Canbolat ve Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, odam ve üyelerim adına teşekkür ederim” diye yazdı.