Gözler Aydın’da

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 15 ilde aday çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Türkiye seçim atmosferine girdi. Siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları devam ediyor. AK Parti’de de, başta büyükşehirler olmak üzere belediye başkan adaylarını belirlemek için yoğun bir mesai var.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 15 ilde aday çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Çelik, şimdiye kadar Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte çalışma tamamlandığını duyurdu.

Ömer Çelik’in açıklamalarının ardından gözler Aydın’a çevrildi. Çelik, diğer illerde de bu çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, “Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor”  bilgisini verdi.

26 Ara 2023 - 13:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.