Nazilli'de bir eve silahlı saldırı

Nazilli'nin Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede evin çatısına 6 kurşunun isabet ettiğini belirledi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

AYDIN HABERLERİ- Olay, Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi'nde  yaşandı. Edinilen bilgiye göre, şüpheli İ.U. nedeni bilinmeyen bir sebeple 528/1 sokakta bulunan bir eve silahlı saldırı düzenledi. Şüpheli İ.U. polis ekiplerinden kaçmaya çalışırken pencereden atlayarak ayağını kırdı. Başlangıçta M. U. olarak kendini tanıtan şüphelinin alınan parmak izi incelemesi sonucu İ.U. olduğu tespit edilmiş, şüphelinin uyuşturucu ticareti ve hırsızlık gibi suçlardan 7 yıl 2 ay 7 gün hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Şüphelinin evinde yapılan aramada, ruhsatsız bir tabanca, 3 şarjör ve 400 adet mermi ele geçirildi. İ.U. gözaltına alınarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanıp cezaevine teslim edildi.

02 Eyl 2024 - 15:10 Aydin/ Nazilli- Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.