Tesis 90 günde yenilenecek

3 yıldır Bağarası Stadyumunun kullanılmaması nedeniyle Bağarasıspor maçlarını Söke yan sahada oynarken, yeni stadın yapımı için çalışmalara başlandı.

Aydın Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve ekibi Bağarası'nda stad yapılacak alanda incelemelerde bulundular.

Aydın Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu beraberinde ekibi ile birlikte Bağarası'na gelerek yapılacak spor tesislerini yerinde incelemelerde bulundu. Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı ile görüş alışverişinde bulundu.

Bağarası Mahallesi'nde yapılacak olan spor tesislerinin komple tesis olacağı belirtilirken, futbol sahası, 200 kişilik tribün, futbol sahası kenarında koşu alanları, voleybol, basketbol sahaları, soyunma odaları, stadın ulaşım için etrafında yol düzenlemelerinin yapılacağı belirtildi. 

ÇALIŞMALAR 90 GÜNDE TAMAMLANACAK
Çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtilen tesisin 90 gün içinde bitirilmesinin planlandığı kaydedildi.

Bağarası’nda futbolun çok sevildiğini belirten Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı "3 yıldır maçlarımızı Söke'de oynamak durumunda kalıyoruz. Taraftar desteğinden yoksunuz. Üstelik sürekli Söke’ye gelip gitmekte takım için ayrı bir maliyet. Sahamız yapılınca hem futbolcularımız hem de gençlerimiz bu sahada antrenman yapma fırsatı bulacaklar. Gençlerimiz çocuklarımız spor yaparak vakit geçirebilecekleri güzel bir tesis olacak" dedi.

26 Ara 2023 - 14:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.