Filenin küçük efeleri Aydın şampiyonu

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili Okullar arası voleybol küçük erkekler kategorisinde Söke Söktaş 75. Yıl Ortaokulu küçük erkekler kategorisinde il şampiyonu oldu.

Söktaş 75 Yıl Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Bülent Karınca tarafından çalıştırılan küçük erkekler takımı önce Söke grubundan birinci olarak çıktılar.

Daha sonra Aydın final grubundaki maçlarını kazanan Söke Söktaş 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri il birincisi olarak kupa ve altın madalya kazandılar.

Voleybolda kızlardan sonra erkeklerde de Aydın'daki okullara üstünlük sağlamaya başladıklarını dile getiren Söke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı "Söke Söktaş 75 Yıl Ortaokulu öğrencilerimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Aydın ili okullar arası küçük erkekler voleybol kategorisinde şampiyon oldular" dedi. 

Şerafettin Yapıcı, "Söke olarak öğrencilerimizin arka arkaya aldıkları birincilikleri bizleri gururlandırıyor. Hem bireysel sporlarda hem de takım sporlarında birinci olmak çalışma şevkimizi daha da artırıyor" diye konuştu.

26 Ara 2023 - 14:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.