Didim Belediyespor galibiyet serisini bozmadı

Didim Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta karşılaştığı güçlü rakibi Manavgat Belediyespor'u evinde 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Didim Atatürk Stadı'nda gerçekleşen mücadeleyi Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker ve iki takımın yöneticileri birlikte izledi. Maç öncesinde şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son günlerde hakemlere yönelik yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle maçın hakemlerine çiçek vererek anlamlı bir jestte bulundu.

Didimli sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlandı. Maçın devre arasında Didim Belediyespor'da yapılan oyuncu değişikliği, ikinci yarıya damgasını vuran anlardan biriydi. 44. dakikada oyuna dahil olan Altay Özkan, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın geri kalanında başka gol sesi çıkmayınca Didim Belediyespor, Manavgat Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı ve çıkışını sürdürdü.

26 Ara 2023 - 14:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.