Nazilli rekor kırdı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gerçekleştirilen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nı binlerce kişi ziyaret etti.

Nazilli Kapalı Otopark'ta 16 aralıkta kapılarını açan ve dün akşam geç saatlerde sona eren fuar ilk gününde 20 bin kişinin ziyareti ile büyük doluluk yaşadı.
4 gün boyunca ziyaretçi akınına uğrayan fuarda tarım makineleri ve ekipmanları, tarımsal hizmetler, organik tarım ürünleri, seracılık ve bahçecilik ürünleri ve tarım destek teknolojileri şeklindeki genel kategorilerden stantlar yer aldı.
Girişimcilerin yöresel lezzetlerinin de görücüye çıktığı fuarda katılımcı rekoru da kırıldı.
75’in üzerinde katılımcının fuar çevresindeki alanlarda da açtıkları stantlar büyük ilgi gördü.
Kaymakam Turgay Gülenç, tarım fuarlarının bölgede üretilen ürünlerin ve bölge tarımının tanıtılmasında ve aynı zamanda da yeni teknolojilerle yerel üreticilerin buluşmasında önemli rol üstlendiğini söyledi.

26 Ara 2023 - 16:10 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.