AK Parti Aydın’da heyecan dorukta

AK Parti'nin Aydın teşkilatları, belediye başkanı adaylarını belirlemek üzere Ankara'da yoğun bir mesai harcıyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Aydın’da büyükşehir ve ilçelerde adayların son şeklini alması için çalışmalar sürdürülürken, sürecin merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu bir görüşme gerçekleşecek.

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ile ana kademe ve ilçe başkanlarıyla ildeki AK Partili belediye başkanları, ilde adayların belirlenmesine yönelik yapılacak mülakat için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmak üzere Ankara'ya hareket etti.

“BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI…”
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılacak görüşme öncesinde, AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İl Başkanı Ökten, ana kademe başkanları ve milletvekillerinin de yer aldığı fotoğraf karesi, “Başlasın Türkiye Yüzyılı….” ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirilecek olan bu önemli toplantının ardından, aday listesine son şeklinin verilmesi ve kamuoyuyla en kısa sürede paylaşılması bekleniyor. Partinin stratejik planlamalarının ve halkın beklentilerinin dikkate alındığı bu süreçte, belirlenecek adayların Aydın'ın geleceği için taşıyacağı vizyon ve projeler merakla bekleniyor. AK Parti'nin Aydın'da seçim dinamiklerini hareketlendirecek adımlarının, seçmen nezdinde nasıl bir etki yaratacağı da merak konusu olarak öne çıkıyor.

26 Ara 2023 - 16:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.