İYİ Partili Ertürk’ten CHP’ye eleştiri

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, TBMM'de siyasi partilerin Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarıyla ilgili yayımladığı ortak bildiriye DEM Parti ile birlikte imza atmayan Cumhuriyet Halk Partisi'ni eleştirdi.

AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi, Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarıyla ilgili ortak bildiri yayımladı. Bildiride, "Birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik saldırıları şiddetle kınıyoruz. Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır" ifadelerine yer verildi. Ortak bildiriye, DEM Parti ile birlikte CHP de imza atmadı.

"AYIP BİR DURUM"

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, CHP’nin bildiriye imza atmamasını eleştirdi. Ertürk, Hedef Haber'e yaptığı açıklamada, “Bu arkadaşları kınıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında olup da 12 tane şehit ile ilgili verilen önergeyi imzalamamaları ayıp bir durum. Kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

26 Ara 2023 - 16:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.