Teröre karşı ortak bildiriyi imzalamadılar!

AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi, Kuzey Irak'taki terör saldırılarıyla ilgili bildiri yayımladı. AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, bildiriye imza atmayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile DEM Parti’ye tepki gösterdi.

Türkiye’nin üst üste gelen şehit haberleriyle yüreği yandı. Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde 12 asker şehit oldu. Bunun ardından şehit olan askerler için ortak bir bildiri hazırlandı. Bildiriyi AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi imzalarken CHP ve DEM Parti imzalamadı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bildiriye imza atmayan her iki partiye yönelik tepkisini dile getirdiği açıklamasında, terör ve şiddetin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurguladı.

“CHP VE DEM BU BİLDİRİYE İMZA ATMADI”
Savaş, konuya ilişkin açıklamasında, “Bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde şehit düşen kahraman askerlerimiz için hazırlanan ortak bildiriyi AK Parti grubumuz ile MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi grupları imzalamıştır. CHP ve DEM bu bildiriye imza atmadı. Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Şehitlerimizin ruhu şâd, mekanları cennet, makamları âli olsun” ifadelerini kullandı.

26 Ara 2023 - 16:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.