Çine Madranspor'dan Dinçer'e vefa

Çine Madranspor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in emaneti olan kulüplerine sahip çıkacaklarını söyleyerek, “Başkanımızı asla unutmayacağız” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, geçtiğimiz haftalarda Malatya’da tedavi gördüğü hastanede, göbek fıtığı nedeniyle ameliyata alındı.

Dinçer, ameliyatta enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetti. Görevi boyunca Çine Madranspor’a fahri başkanlık yapan ve kulübe desteklerini esirgemeyen Dinçer’i, kulüp yönetimi ve futbolcular unutmadı.

Maç öncesi Çine Madranspor, Yüksel Yalova Stadyumu'nda bir araya geldi. Kulüp yönetimi ve futbolcular, Başkan Dinçer’in anısını yaşatacaklarını ifade ederek pankart açtı. Buluşmada, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadın. Seni hiçbir zaman unutmayacağız. Büyük başkan Enver Salih Dinçer” yazılı pankart açıldı. Başkan Güler, “Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer, 13 yıldan bu yana kulübe fahri başkanlık hem de babalık yaptığı için üzüntümüz büyük. Kulübümüz bir babayı kaybetti. Madranspor, başkanımızı asla unutmayacak” ifadelerini kullandı.

26 Ara 2023 - 16:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.