Nazilli potada kayıp vermiyor

Nazilli Belediyespor basketbol takımı, ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Üsküdar Belediyespor’u da mağlup etti. Nazilli ekibi, ligin başından bu yana yoluna namağlup devam ediyor.

İstanbul Ünalan Muhsin Yapıcıoğlu Spor Merkezinde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Nazilli temsilcisi, ilk çeyreği 14-16 önde tamamladı. Güzel oyunu ile ilk yarıyı 31-39 önde tamamlayan Naz Naz, 3. çeyreği de 45-54 önde tamamladı. Potanın Efeleri, parkeden 62-74’ lük skorla galip ayrılarak namağlup unvanını korudu ve liderliğini devam ettirdi.

Karşılaşmada takım kaptanı Erhan Kocamış 18 sayı, Oğulcan sevim 13 sayı, 12 asist, 5 ribaund, Çağatay Çevik 12 sayı, 12 ribaund ve Uğur Dokuyan 10 sayı, 10 ribaund ile galibiyetin mimarı oldu.

26 Ara 2023 - 16:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.