Başlıyoruz...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yayın hayatına başlayan Sözüm Aydın Gazetesi, il genelinde vatandaşların sözü olma hedefiyle bugün itibariyle yola çıktı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'da haberciliğe yeni bir soluk, yeni bir anlayış getirmek için BAŞLIYORUZ.

Medya sektörünün içinde bulunduğu durumu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Sözüm Aydın Gazetesi olarak tarafsız, bağımsız ve ilkeli bir şekilde gazetecilik yapmak için bugün itibariyle yola çıktık. Bu yolda gazeteciliğin ilke ve değerleri yolumuza ışık tutacak.

İlk hedefimiz Türkiye, Aydın ve ilçelerinde yaşanan güncel olayları doğru, yalın ve tarafsız bir şekilde siz okuyucularımıza ulaştırmak.

Aydın'a bir sözümüz var, SÖZÜM AYDIN GAZETESİ olarak yayın hayatımız süresince basın ilke ve değerlerinden ayrılmadan siyasetten ekonomiye, asayişten spora, sağlıktan kültür sanat haberlerine kadar hayatın her alanında yaşanan tüm gelişmeleri www.sozumaydingazetesi.com adresi ve sosyal medya hesaplarında sizlere ulaştıracağız.

SÖZÜM AYDIN GAZETESİ olarak şimdiden iyi okumalar.

Hep güzel ve iyi haberlerde buluşmak üzere.

31 Ara 2023 - 09:00 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.