Erdoğan A Takımını Topluyor

Merakla cevabı beklenen AK Parti’nin belediye başkan adayları kimler olacak? sorusunun yanıtına cevap bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve A Takımı 1 Ocak Pazartesi günü adayları masaya yatıracak. Erdoğan ve a takımı önce büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını görüşecek.

Vedat Karaca
Vedat Karaca Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

1 OCAK İLK TOPLANTI
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimlerde için tüm gözler Ak Parti’ye çevrilmiş durumda.Muhalefet partileri dahil herkes AK Parti'nin adaylarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Ocak Pazartesi günü A Takımı ile aday değerlendirme toplantısı yapacak. Erdoğan ve ekibi yeni yılın ilk üç gününde gerçekleşecek toplantıda Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının masaya yatırılması bekleniyor. Ankara kulis bilgilerine göre 1 Ocak günü başlayacak toplantıda ilçe belediye başkan adaylarının masaya gelmeyeceği öğrenildi.

15 OCAK TARİHİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak komisyonun ilk üç günde 40 civarında şehrin adayını belirlemesi planlanıyor. Belirlenen şehirlerde ki adayların ne zaman kamuoyuna duyurulacağını ise Erdoğan’dan başka bilen yok. AK Parti yerel seçim manifestosu için 15 Ocak tarihinde Ankara’da geniş katılımlı bir toplantı yapmayı planlıyor. Ankara’da gerçekleşecek toplantıya kadar adayların belirlenip kamuoyuyla paylaşılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Tüm bu kulis bilgilerinin ışığında Aydın'da da heyecanlı bekleyiş sürüyor. Son 2 yerel seçimde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile giren Erdoğan'ın 2024 seçimlerinde yine Savaş ile mi yoksa bir başka isimle mi seçime girecek merak ediliyor.

Şimdi tüm gözler 15 Ocak tarihinde Ankara'da yapılacak olan toplantıya çevrilmiş durumda.

31 Ara 2023 - 15:38 - Siyaset

Muhabir  Vedat Karaca


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.