Nazilli'de esnaflar iş başında

Aydın'ın Nazilli ilçesinde pazarcı esnafı yeni yılın ilk gününde tezgah başına geçti. Tezgahlarını meyve ve sebzelerle donatan esnaflar, yeterli ilgiyi göremedi.

Nazilli'de esnaflar iş başında
Nazilli'de esnaflar iş başında
+2
Video için play'e tıklayın

Nazilli'ye bağlı Turan Mahallesi'nde pazarcı esnaflar tezgah başına geçti. 2024 yılının ilk gününde tezgahlarını meyve ve sebzelerde donatan esnaflar, vatandaşların pazar alanını boş bırakmasından yakındı.

VATANDAŞLARI PAZARA DAVET ETTİ
İlçede 25 senedir esnaflık yaptığını ifade eden Selim Akay, "Yeni yılımız mübarek olsun. 2024 yılının en hayırlı bir şekilde geçmesini umut ediyorum. Şuanlık pazar alanı boş, öğlenden sonra hareketlenmesini bekliyoruz. Yılın ilk gününde vatandaşlara hizmet etmek için pazar tezgahlarının başına geçtik. Esnaflar olarak vatandaşlarımızı pazar alanına davet ediyoruz" dedi.

01 Oca 2024 - 13:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.