Bozdoğan'da vatandaşlar isyanda!

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan vatandaşlar yıllardır hizmet alamamaktan yakındı. Sözüm Aydın Gazetesi ihbar hattına gelen görüntüler yok artık dedirtti.

Bozdoğan'da vatandaşlar isyanda!
Bozdoğan'da vatandaşlar isyanda!
+1
Video için play'e tıklayın

Bozdoğan'ın Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar Sözüm Aydın Gazetesi aracılığı ile yıllardır alamadığı hizmetlerden yakındı. WhatsApp İhbar Hattı üzerinden gelen görüntülerde yolların bozukluğunun yanı sıra, Yeniköy Camiisinin önünde bulunan duvarın yıkıldığı görüldü. Ayrıca, yıkılan duvarın yolu tamamen kapatması ve yetkililerin bu durumu görmezden gelmesi yok artık dedirtti. Köyde yaşayan bir vatandaş, "Senelerdir vaat var fakat hizmet yok. Şu yollara, köyümüzde bulunan cami duvarına artık bir çözüm üretilsin. Bizim köy hangi belediyeye bağlı bilmiyoruz. Belediye bizi görmezden gelmekten vazgeçsin" dedi.

ÇİFTÇİLER İSYANDA

Yeniköy Mahallesi'nde çiftçilikle uğraşan vatandaşlar yağmurlu günlerde ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Traktörler ile bile yollardan geçemediklerini ifade eden bir çiftçi, "Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Her yağmurda köyümüz içler acısı bir duruma bürünüyor. Lütfen birileri artık sesimizi duysun" dedi.

01 Oca 2024 - 14:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.