Nazilli'de ekmek zammına direndi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir fırın 6 liraya ekmek satarak adeta zam furyasına direniyor.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın


Nazilli'ye bağlı Turan Mahallesi'nde bir ekmek fırını adeta zam furyasına direniyor. Aydın'ın hemen hemen yer yerinden 8 liraya satılan 200 gram ekmeği, Turan Mahallesi'nde bulunan bir fırın 6 liraya satıyor. Sürümden kazandığını öne süren fırın sahibi, vatandaşlar için bu kararı aldığını söyledi. Öte yandan, ekmek fırını simitleri de 8 liradan satışa sunuyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN
Mahalle sakinleri ekmek fırınından memnun olduklarını dile getirerek, "İşletme sahibine teşekkür ediyoruz. Her yerde 8 liraya satılan ekmeği biz 6 liraya alıyoruz" dedi.

01 Oca 2024 - 20:38 - Ekonomi

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.