Buharkent'e müjde!

Aydın’ın Buharkent İlçesinde yapılması planlanan ve 8.kez ihaleye çıkılan Buharkent Pazar Yeri için yüklenici firma ile imzalar atıldı.

Buharkent'e müjde!
Buharkent'e müjde!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, pazaryerinin inşaatının bu ay içinde başlayacağını ifade ederek, “8. defa yapılan Pazaryeri ihalesini gerçekleştirdik. Yapım sözleşmesi, 2 Ocak 2024 tarihinde müteahhit firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Kıyasettin Demir ile imzalanmıştır. Bu ay inşaat çalışmalarına başlanacak ve projenin en kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulması hedeflenmektedir. Bu önemli projenin ilçemize ve hemşehrilerimize kazandıracağı değerlerden dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Proje, esnaflarımıza modern ve hijyenik bir çalışma ortamı sunacaktır. İlçemize yeni bir cazibe merkezi kazandıracaktır. Ekonomik kalkınmaya katkıda bulunacaktır. Bu önemli projenin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

02 Oca 2024 - 15:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.