Nazilli'de flaş 2 ayrılık!

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor'da ara transfer dönemi öncesi flaş iki ayrılık yaşandı. İşte o futbolcular...

Nazilli'de flaş 2 ayrılık!
Haber albümü için resme tıklayın

Lige kısıtlı bir bütçe ile başlayan Nazilli Belediyespor arka arkaya aldığı puanlarla Play-Off hattına oturdu. Futbol otoriterlerin bile hayran kaldığı Naz Naz, son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle ise 10. sıraya kadar geriledi. Ligin ilk devresini beklentilerin üzerinde tamamlayan Siyah İnciler, ara transfer dönemi çalışmalarına start verdi. Teknik direktör Şükrü Akar'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren siyah beyazlı yönetim, 7 futbolcu ile temas kurdu.

ÖNCE 8 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ

14 Ocak'ta açılacak transfer tahtası öncesinde ise Nazilli Belediyespor'da flaş ayrılıklar yaşandı. Siyah İnciler'de Berkant Kavzar, Efecan Mızrakçı, Onur Hüseyin Demir, Cemil Devrim, Muhammet Tayyip Taşçı, Yağız Parlak, Ekin Karakuyu ve Ahmet Eymen Eryılmaz ile yollar ayrılarak kadroda büyük bir revizyona gidildi. 

BEKLENMEYEN 2 AYRILIK

Geçtiğimiz pazar günü TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Efeler 09 SFK ile hazırlık maçı yapan Naz Naz, sahadan 7-0'lık farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Beklentilerin çok altında bir performans sergileyen Nazilli Belediyespor'da karşılaşmanın ardından ise radikal kararlar alındı. Kulüp Başkanı Şahin Kaya önderliğinde toplantı kararı alan yönetim, Anıl Taşdemir ve Barış Örücü hakkında teknik adam Şükrü Akar'dan görüş talep etti. Takımda gruplaşma tespit eden yönetim, iki futbolcunun da sözleşmesini fesih etti.

BU SEZONKİ PERFORMANSLARI

Anıl Taşdemir bu sezon Nazilli Belediyespor formasıyla çıktığı 14 maçta gol kaydedemezken sadece 1 asist yaptı. Yaz transfer döneminde transferiyle ülke gündemine oturan Barış Örücü ise çıktığı 11 maçta 2 gol 1 asist kaydetti.

02 Oca 2024 - 15:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.