Şemsiyesiz dışarı çıkmayın

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yeni yılda yağış sürüyor. İlçenin en işlek yerlerinden biri olan Uzun Çarşı’da vatandaşlar yağışa yakalandı.

Şemsiyesiz dışarı çıkmayın
Şemsiyesiz dışarı çıkmayın
Video için play'e tıklayın

Yeni yılın ilk gününde başlayan yağış bugünde devam etti. Nazilli’nin en işlek yerlerinden biri olan Uzun Çarşı’da yağan yağmura yakalanan vatandaşlar çareyi şemsiyede buldu. Peki, bu hafta hava durumu nasıl olacak işte veriler…
Meteoroloji’nin yayınladığı verilere göre, yarın 14 derece parçalı bulutlu, Perşembe 15 derece bulutlu, Cuma 17 derece parçalı bulutlu, Cumartesi ve Pazar günleri ise sağanak yağışlı olacak.

02 Oca 2024 - 17:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.