Taraftar Aydınspor'a talip oldu

Aydınspor’da Serkan Bilen’in istifasından sonra yeni teknik direktör ve yönetim kurulu arayışı başlarken, Asi Kankalar, Aydınspor yönetimine talip oldu.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydınspor'un ilk ve tek taraftar gruplarından Asi Kankalar ile siyah beyazlı yönetimin yıldızları bir türlü barışmadı. Geçtiğimiz hafta evinde Germencikspor'u 5-0 yendikleri maçın ardından yönetimi istifaya davet eden Asi Kankalar, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklama ile göreve talip olduklarını dile getirdi.
Asi Kankalar açıklamasında şu ifadeler yer verdiler:
“Ligin devre arasına girmesiyle birlikte, Aydınspor kulüp başkanının ve yönetįm kurulunun hem sağlık problemleri hem de iş temposunun yoğunluğundan ötürü, Aydınsporumuzun yönetim görevini bırakma kararı olduğu duyumlarını almış bulunmaktayız. Bizler Aydınspor için her koşulda tüm fedakarlıkları yapmış Asi Kankalar taraftar grubu olarak Aydınspor yönetimine talibiz.

Aydınspor'umuzun artık kapalı kapılar ardında yönetilmesini istemiyoruz. Aydınspor'un gerçek sahiplerini artık genel kurul ya da kurullarda kongre salonlarına bekliyoruz. Yağmurda çamurda uzakta yakında iyi gününde kötü gününde sonuna kadar destek olduğumuz Aydınspor'un artık sahipsiz kalmasını kötü yönetilmesini istemiyoruz. Futboldan anlamayanların taraftar duygusunu bilmeyenlerin artık Aydınspor'dan ellerini çekmesi için bu kulübe talip olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bizler bu takımın sonuna kadar arkasında olacağız.

Süper Amatör Kümede oynayan takımımızı Süper Ligde oynuyormuş gibi desteklemeye devam edeceğimiz gibi Süper Lig kulübü gibi yöneteceğiz. Aydınspor'umuzu layık olduğu yere getirmek için Aydınspor taraftarları olarak Aydın halkına söz veriyoruz.”

03 Oca 2024 - 11:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.