Nazilli'de tehlikeli yolculuk!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir motosiklet sürücüsü karayolunda yaptığı tek teker şovunu sosyal medya üzerinden paylaştı. O anlarda çevrede otomobil veya yayanın bulunmaması teselli kaynağı oldu.

Büyütmek için resme tıklayın

Nazilli'de O.Ç isimli motosiklet sürücüsü Aydın- Denizli karayolu üzerinde tehlikeli bir yolculuğa imza attı. Kasksız ve plakasız seyir halinde olan sürücü, işi şova dökerek tek teker üzerinde dakikalarca ilerledi. Çevrede otomobil veya yayanın bulunmaması ise teselli kaynağı oldu.

POLİSLERE SELAM YOLLADI
Kendisiyle birlikte vatandaşların da canını hiçe sayan sürücü üstelik bir de o anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sürücü görüntüye ise, "Amcalara selam, tek tekere devam" notunu ekledi.

03 Oca 2024 - 21:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.