Nazilli'de Hareketli Saatler

Aydın’ın Nazilli ilçesinde emlakçılık yapan Erdal Anar'ın ölümü ile ilgili akşam saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Aile Anar'ın hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak akşam saatlerinde 3 kişi hakkında şikayette bulundu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Nazilli'de Hareketli Saatler
Nazilli'de Hareketli Saatler
Video için play'e tıklayın

Sevgilisiyle tartışarak bunalıma girdiği iddia edilen Erdal Anar'ın ölümünün ardından ailesi 3 kişi hakkında şikayetçi oldu.

Akşam saatlerinde Hürriyet Polis Karakolu'na giderek 3 kişi hakkında şikayette bulundu.

Anar'ın ailesi tarafından şikayet edilen ikisi kadın bir erkek ifadeleri alınmak üzere Nazilli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabaha karşı ikametlerinden alındı.

Nazilli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişi daha sonra Hürriyet Polis Karakolu'na götürülerek ifadeleri alındı ve geceyi karakolda geçirdiler.

04 Oca 2024 - 09:27 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.