Ya Olmasalar Ne Olurdu?

Aydın’da acil durumlara hızlı müdahale etmek için zamanla yarışan acil sağlık ekipleri, bir yılda 2 milyon 841 bin 834 kilometre yol kat ederek, 129 bin 303 hastaya umut oldu.

Ya Olmasalar Ne Olurdu?
Ya Olmasalar Ne Olurdu?
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde görev yapan acil sağlık personelleri, vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Hastane Öncesi Acil Tıp konusunda yetişen 650 personel ile vatandaşların yaralarını sarmak için Aydın'ın her köşesinde görev yapan ekipler, 7 gün 24 saat esasıyla Aydın’ın en uzak noktasında bile vatandaşların sağlık hizmetinden yararlanmasını sağlıyor. Aydın'ın sağlığını koruma görevinde özel bir yer edinen ve zamanla yarışan 650 acil sağlık ekipleri 2023 yılı içerisinde, il genelinde hizmet veren 65 kara ambulansı, 3 özel donanımlı ambulans, 4 motosiklet ambulansla birlikte toplam 2 milyon 841 bin 834 kilometre yol kat ederek, 129 bin 303 hastaya umut oldu.

04 Oca 2024 - 09:43 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.