Nazilli’de takla atıp ortadan yok oldular

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşanan kazada bir otomobil takla attı. Araçta bulunan iki kişi ise sırra kadem bastı.

Nazilli’de takla atıp ortadan yok oldular
Nazilli’de takla atıp ortadan yok oldular
Video için play'e tıklayın

Kaza, Nazilli’de Aydın Denizli Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aydın istikametine seyir halinde olan 09 AE 201 plakalı otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce ağaca ardından ise ters dönerek takla attı. Araçta bulunan ve yaralanan iki şahıs kendi imkanları ile saniyeler içerisinde araçtan kurtularak bölgeden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler sırra kadem basan yaralı şahısların bulunması için çalışma başlattı.

04 Oca 2024 - 10:23 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.