Yeşil beyazlılardan atak

TFF 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor’un kadrosuna katmak istediği Bora Yılmaz’a, Efeler 09 SFK da talip oldu.

Büyütmek için resme tıklayın

Lige iyi bir giriş yapan ve daha sonra düşüşe geçen Nazilli Belediyespor, ara transfer döneminde 8-9 oyuncu transferi yapmayı planlıyor. Bu kapsamda, bazı futbolcuları listesine ekleyen Naz Naz, son olarak Akhisarspor forması giyen orta saha oyuncusu Bora Yılmaz’ın peşine düştü. 23 yaşındaki oyuncunun transferi için düğmeye basan siyah-beyazlılar, şok bir transfer atağı ile baş başa kaldı.

EFELER TALİP OLDU
TFF 3. Lig ekibi Efeler 09 SFK, genç oyuncunun transferi için kulübü ile iletişime geçti. Akhisar altyapısında yetişen orta saha Bora Yılmaz, takımıyla birlikte çıktığı 13 maçta 5 gol kaydetme başarısı gösterdi. Gollerinin yanı sıra saha içindeki iyi oyunu da alkış alan Bora için, iki Aydın kulübü transferde karşı karşıya geldi.

05 Oca 2024 - 14:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.