Seyyar Sandık Başvuruları Başladı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde önemli bir aşama daha başladı. Engelli ve hastalığı nedeniyle yatağa bağlı olan seçmen için "Seyyar Sandık" uygulaması için başvurular başladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Yerel seçimler git gide yaklaşıyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler için süreç hızla devam ediyor.

Mahalli İdareler Seçimlerinde oy kullanacak olan seçmenler için yeni bir süreç daha başladı.

Engelli veya hastalığı nedeniyle sandık başına gidemeyecek olan seçmen için hayata geçen uygulama sayesinde sandık seçmenin ayağına gelecek.

Seyyar sandık uygulaması için başvuru tarihi 4 Ocak'ta başladı. Son başvuru tarihi ise 17 Ocak olarak bildirildi.

Seyyar Sandık uygulamasından yararlanmak isteyen seçmenlerin yakınları www.ysk.gov.tr adresinden alınacak başvuru belgesi ile mahalle muhtarlıklarına ilçe seçim kuruluna ulaştırılmak üzere başvurmaları gerekmekte.

06 Oca 2024 - 12:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.