Nazilli'de iki hırsız yakalandı

Nazilli’de polis, vatandaşın huzru ve güvenliği için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Polis, operasyonla 2 hırsızlık şüphelisini yakaladı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde polis ekipleri, vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Asayiş Büro Amirliği ve Narkotik Büro Amirliği ekiplerince yapılan ortak operasyon neticesinde çeşitli hırsızlık suçlarından 13 ayrı olaydan aranması olan ve 16 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.K. yakalandı. Öte yandan, çeşitli hırsızlık  suçlarından toplamda 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan A.G Yeşil Mahallede yapılan operasyonla gözaltına alındı.

2 şüpheli ifade işlemleri için karakola götürüldü. Şahısların sorgusunun ardından savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

06 Oca 2024 - 20:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.