Aydınspor'a talip var

Aydın’ın tanınmış iş insanlarından Hakan Maraş, sezon sonunda Aydınspor başkanlığına talip olacağını söyledi.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Aydınspor’da geçtiğimiz hafta yönetim değişikliği yaşanmıştı. Ligin devre arasında yaşanan değişiklikte Kulüp Başkanı Ünal Zor görevini bırakıp başkanlığı kulübün eski yöneticisi iş insanı Tarkan Murat’a devretmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından, Aydınspor’a yeni bir başkan adayı çıktı. Bu sezon Işıklıspor’a OKT Trailer olarak isim sponsoru olan OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, sezon sonunda siyah beyazlı kulübün başkanlığına talip olacağını açıkladı.

“Güçlü bir yönetimle talibim”
Sezon sonunda mevcut yönetimle görüşüp, güçlü bir yönetimle Aydınspor başkanlığına talip olacağını kaydeden Maraş, "Sezon sonunda Aydınspor başkanlığına talibim. Aydın’ın önde gelen iş insanlarından bir yönetim kurup, Aydınspor’u hak ettiği profesyonel liglere çıkaracağız. Bunun için topyekün çalışacağız” dedi.

08 Oca 2024 - 11:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.