Aydın Teşkilatı Savaş'a Tam Destek

AK Parti'nin Aydın teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın katılımıyla geniş katılımlı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda teşkilat üyelerinin ABB adayı Mustafa Savaş'a tam destek verdi.

Aydın Teşkilatı Savaş'a Tam Destek
Aydın Teşkilatı Savaş'a Tam Destek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdopan'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan ettiği Aydın Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti'nin 3 kademe teşkilat yöneticileri ile biraraya geldi.

İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, MKYK Üyesi Umut Tuncer, İl Başkanı Gökhan Ökten, il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile belediye başkanları katıldı.

Düzenlenen Mustafa Saval'ın ABB adaylığı coşkuyla karşılanırken, 31 Mart'ta düzenlenecek olan yerel seçimlerde izlenecek seçim çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

09 Oca 2024 - 10:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.