İl Başkanı Saatçi Gerçeği Açıkladı

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde görevden alınan Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca olayına açıklık getirdi. Saatçi görevden alma ile ilgili "Ben ilçe başkanımızın hatasını görmedim. Milletvekilimizin talebi üzerine görevden alındı" dedi.

İl Başkanı Saatçi Gerçeği Açıkladı
İl Başkanı Saatçi Gerçeği Açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca'nın görevden alınması şok etkisi yarattı. Yerel seçimler öncesi yaşanan görevden alma kriz yaratmıştı.
Alınan bu kararın sebebi merak edilirken kulislerde CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün etkili olduğu konuşulmuştu.
Gündem değerlendirmesi yapmak üzere basın toplantısı düzenleyen CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi konuya açıklık getirdi.
Saatçı, vekil Bülbül ile ilçe başkanı Atmaca arasında çekişme olduğunu ve o nedenle görevden alındığını söyledi.

Açıklamasında, İl başkanı olarak Naim Atmaca'nın herhangi bir hatasını görmediğini söyleyen Saatçı, görevden alma ile ilgili olarak suçun Milletvekili Süleyman Bülbül'de olduğunu söyledi.

Saatçı açıklamasında, "Nazilli ilçe başkanı genel merkezin kararı doğrultusunda görevden alındı. Yerine de yeni bir arkadaş atadık. Alınma sebebini, mevcut Nazilli kökenli bir milletvekilimizin talebi olduğu söyleniyor. Böyle bir bilgim yok ama söylenen bu. Ben de size katılıyorum. Seçimle gelen seçimle gider. Sanırım milletvekilimizle ilçe başkanımız arasındaki bir çekişmedir. İlçe başkanımızın Nazillili olmasından kaynaklanan bir rahatsızlık olduğuna inanıyorum. Açık ve netim bu konuda. Ağustos ayında seçilen ilçe başkanımızın ben il başkanı olarak bir hatasını görmedim, duymadım." diye konuştu.

09 Oca 2024 - 15:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.