Bülbül Çalışan Gazetecilerle Buluştu

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi.Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Bülbül özellikle yerel basının desteklenmesi konusunda iktidara büyük görevler düştüğünün altını çizerken, gündemle ilgili soruları da yanıt verdi.

Büyütmek için resme tıklayın

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül geleneği bozmadı. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nde Ankara programı nedeniyle düzenlenen törene katılamadığını açıklayan Bülbül, özellikle yerel basının ekonomik anlamda desteklenmesi gerektiğini söyledi. Yerel basının bazı siyasi ve kurumların kullanacakları argüman olmaması gerektiğini de vurgulayan CHP’li vekil basının özgür olmasının altını çizdi. Ulusal medyanın yüzde 90’ını iktidarın ele geçirdiğini söyleyen Bülbül muhalif basının baskı altında olduğunu açıkladı.

‘‘ANKETLERDE GAMZE HANIMIN İSMİ ÇIKTI’’
CHP parti meclisinin Nazilli adayının 14 Mayıs Genel Seçimlerinde 6.sıra milletvekili adayı olan Gamze Yolcu Metin’in olması ile de konuşan Bülbül ‘’ Nazilli Belediye Başkan Adayımız Gamze Yolcu Metin olmuştur. Genel merkezimizin hassasiyetle yaptırmış olduğu anketlerden sayın adayımızın ismi hep önde çıkmıştır. Dolayısıyla halkımızın anketlerde verdiği ismi parti meclisimiz Nazilli Adayı olarak ilan etmiştir. Bu saatten sonra bize ve partililerimize düşen görev çok çalışıp Nazilli Belediye Başkanlığını kazanmaktır’’ dedi.

‘‘ATMACA CHP TÜZÜĞÜNE AYKIRI HAREKET ETMİŞTİR’’
Nazilli’de görev yapan gazeteciler ile bir araya gelen CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül geçtiğimiz günlerde şok ve ani bir kararla görevden alınan Naim Atmaca ile ilgili olarak da ‘’Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir tüzüğü vardır. Bu Tüzüğü genel başkan dahil herkesin uyması gerekmektedir. CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca’nın görevden alınması kararı kişisel bir karar değil MYK ve PM vermiştir. Partimizin ilgili kurulu tarafından görevlendirilen 2 parti müfettişinin hazırlamış olduğu rapora göre görevden alınan Naim Atmaca tüzüğün 25/1 maddesi gereğince görev alınmıştır. Sayın Atmaca ‘’ Parti ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı hareketleri nedeniyle görevden alınmıştır’’ dedi.

11 Oca 2024 - 16:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.