Üzerinde uyuşturucuyla yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde şüpheli hareketler sergileyen bir şüpheli, üzerinde uyuşturucu ile yakalandı.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan ve torbacı olarak nitelendirilen sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre uygulama esnasında Efeler ilçesi Işıklı Mahallesi’nde şüpheli hareketler sergileyen F.Y. isimli şüpheli durduruldu. Şüphelinin yapılan üst aramasında 54 gram metamfetamin ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 15 bin 940 TL nakit para ele geçirildi. Şüpheli şahsın sağlık kuruluşunda yapılan testinde uyuşturucu madde kullandığı tespit edilirken, gözaltına alınan F.Y. hakkında adli işlem başlatıldı.

12 Oca 2024 - 13:54 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.