Partiler Seçim Çalışmalarını Erteledi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hafta sonu Ankara’da yapılması planlanan aday tanıtım toplantısının şehit askerler nedeni ile ertelendiğini duyurdu. Seçim çalışmalarını CHP ve İYİ Parti de iptal etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu hafta sonu Ankara'da yapılması planlanan aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ertelendiğini duyurdu.
Çelik, sosyal medya platformu X ‘de;
‘‘Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'’ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.’’ Mesajı paylaştı.


CHP OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de, Manisa'daki aday tanıtım toplantısını iptal ederek Ankara’ya dönme kararı aldı. Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde MYK’yı olağanüstü toplama kararı aldı.


İYİ PARTİ DE İŞTİŞARE KAMPINI İPTAL ETTİ
Şehit haberleri nedeniyle seçim çalışmalarını iptal eden bir başka parti de İYİ Parti oldu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partinin yerel seçim çalışmaları kapsamında 13 ve 14 Ocak Pazar günü Antalya'da yapacağı istişare kampının iptal edildiğini duyurdu.
Zorlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

13 Oca 2024 - 11:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.