Özcan ankette patladı!

AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yerel seçimler öncesi yapılan ankette yerle bir oldu.

Büyütmek için resme tıklayın

Türkiye, gözünü 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere çevirdi. Siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, Aydın'ın Nazilli ilçesinde de adaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı. Kentte, Memleket Partisi'nden Ali Çetinkaya, CHP'den ise Gamze Yolcu Metin aday olarak açıklandı. AK Parti ve İYİ Parti'den ise henüz adaylık konusunda bir açıklama yapılmadı.

SÖZ ALDIM DİYEREK ORTALIKTA GEZDİ

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti'nin adayı Kürşat Engin Özcan, 22 Kasım 2022 tarihinde partisinden istifa ederek AK Parti saflarına geçiş yaptı. AK Parti'ye geçişi 163 bin nüfusluk kentte büyük tepkiye yol açarken, Kürşat Engin Özcan her eline mikrofonu aldığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan söz aldığını söyledi.

ANKETLER GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Yerel seçimlerde aday olduğu takdirde kesin kazanacağını iddia eden Kürşat Engin Özcan, SÖZÜM AYDIN GAZETESİ'nin sosyal medya üzerinden bugün başlattığı ankette adeta patladı. Gamze Yolcu Metin, Ali Çetinkaya, Esat Ergüler, Cüneyt Korkmaz ve Kürşat Engin Özcan'ın bulunduğu ankette yaklaşık bin 800 oy kullanıldı. Yüzde 33 ile zirvede Esat Ergüler yer alırken, ikinciliği ise yüzde 31 oy oranı ile Gamze Yolcu Metin aldı. Üçüncü sırada Ali Çetinkaya yüzde 16, dördüncü ise İYİ Parti'den aday olacağı iddia edilen Cüneyt Korkmaz oldu. Yüzde 8 oy oranı ile de Kürşat Engin Özcan son sırada yer aldı.

Kürşat Engin Özcan'ın yaklaşık bin 800 kişinin katıldığı anketten sadece 145 oy toplaması, aday olduğu takdirde AK Parti'nin Nazilli'de hezimete uğrayacağının göstergesi oldu.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

14 Oca 2024 - 20:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.