Payza'ya Çok Sert Tepki

Yerel seçimlere sayılı günler kala bu kez hareketli saatler MHP Efeler'de yaşandı. MHP Efeler Belediye Meclisi Üyesi Kasım Payza, partisinden istifa etti. Payza'nın istifasına en sert tepki Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş’tan geldi.

Büyütmek için resme tıklayın

MHP Efeler Belediye Meclis Üyesi Kazım Payza partisinden istifa etti. İstifa eden Payza'ya en sert tepki Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan Karakuş, “Biraz şerefin kaldıysa Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyları ile seçildiğin Efeler Belediye meclis üyeliğinden de istifa et” dedi.

Gördüğü, duyduğu ve yaşadığı lüzum üzerine MHP üyeliğini sonlandırdığını belirten Payza, meclis üyeliği görevine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı. Payza’ya, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş’tan tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Karakuş, Payza’yı meclis üyeliği görevinden de istifa etmeye çağırdı. İsim vermeden Payza’ya sert sözlerle yüklenen Karakuş, “Milliyetçi Ülkücü Hareket’in oyları ile belediye meclis üyeliği sıfatına erişen göreve geldiğimiz günden beri Aydın Ülkü Ocakları’nın bir bardak çayını içmeye zahmet etmeyen, hiçbir Milliyetçi Hareket Partisi programına katılmayan eskaza sokakta dahil karşılaşmadığımız zahtı muhterem biraz şerefin kaldıysa Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyları ile seçildiğin Efeler Belediye meclis üyeliğinden de istifa et” ifadelerini kullandı.

16 Oca 2024 - 12:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.