Aydın'da yol çöktü, araçlar yolda kaldı

Aydın'ın Efeler ilçesinde sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Vatandaşların zor anlar yaşadığı ilçede, yollar çökerken bazı otomobil ve motosikletler ise sular atında kaldı.

Aydın'da yol çöktü, araçlar yolda kaldı
Aydın'da yol çöktü, araçlar yolda kaldı
+3
Video için play'e tıklayın

Efeler'de sabah saatlerinde başlayan yağış şiddetini artırınca sağanak yağışa dönüştü.
Kentte bir çok yerde su taşkınları yaşanırken vatandaşlar ise zaman zaman zor anlar yaşadı.
Meteorolojinin günler önceki yaptığı uyarıları dikkate almayan yetkililer, adeta sınıfta kaldı. Kentte yollar çökerken bazı otomobil ve motosikletler ise sular altında kaldı.

POLİS EKİPLERİ SEFERBER OLDU
Göle dönmüş yollarda kalan otomobil ve motosiklet sürücülerinin yardımına polis ekipleri koştu.
Arızalanan araçlar çekici yardımıyla yollardan kaldırılıken, sürücüler ise yetkililere isyan etti. Ayrıca polis ekiplerinin hızlı müdahalesi vatandaşlardan takdir topladı.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ
Efeler'de Tekstil Bulvarı üzerinde bulunan köprüde kalan otomobil sürücüsü, "Yazık günahtır ya, her yağmurda çamurda bu şeylerin aynısını yaşıyoruz. Bizi gören duyan var mı acaba? Buralardan kim sorumluysa göreve davet ediyorum. Allah aşkına şu duruma bakın. Otomobil arıza yaptı, ne yapacağız şimdi?" dedi.

KURYE MOTOSİKLETİ İLE YOLDA KALDI
İlçede kuryelik yapan bir motosiklet sürücüsü ise yolda kalınca çözümü kendinde buldu. Motosikleti bozulan sürücü, kilometrelerce aracını yaya olarak taşımak zorunda kaldı. Yaşadığı zor anları dile getiren sürücü, "Su nedeniyle motosikletim arıza yaptı. Yolda kaldık, kendi imkanlarımızla çözüm buluyoruz. Söylenecek çok bir şey yok" dedi.

16 Oca 2024 - 16:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.