Feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı

Afyonkarahisar’da kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.

Feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı
Feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı
Video için play'e tıklayın

Kaza, kent merkezi Eski Çevik Kuvvet Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.Ö., idaresindeki kırmızı ışıkta bekleyen 15 PB 330 plakalı tıra arkadan gelen İ.Ç.’nin kullandığı 03 US 646 plakalı otomobil çarptı. Aracın hurdaya döndüğü kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler araçta bulunan F.Ç’nin öldüğünü belirlerken sürücü İ.Ç.’yi ise ambulans ile hastaneye kaldırdı. İ.Ç.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

17 Oca 2024 - 09:57 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.