İYİ Parti Atay'ı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) geçtiğimiz aylarda istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti saflarına geçiş yaptı. Genel Başkan Meral Akşener'in rozetini taktığı Atay, Efeler'de belediye başkan adayı oldu.

İYİ Parti Atay'ı açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın'da Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yaşadığı sorunların ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İYİ Parti saflarına geçiş yaptı. 300 bin nüfusluk ilçede bir çok iyi işe imza atan Mehmet Fatih Atay'a rozetini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

DENGELER DEĞİŞECEK
MHP'den Burak Pehlivan, CHP'den ise Anıl Yetişkin'in açıklandığı Efeler'de Atay'ın adaylığı ilçede adeta dengeleri değiştirecek. Öte yandan; Başkan Atay'ın anketlerde açık ara birinci olması da dikkatlerden kaçmıyor.

İYİ Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'ndan seslenen Başkan Atay, "Hayatım boyunca iyi bir insan olmaya çalıştım. 5 yıl boyunca ekip arkadaşlarımla çok çalıştık. Görev sürecimde mucizelere imza attık. Arkadaşlarımla birlikte 752 öğrencinin eğitim gördüğü 5 İngilizce eğitim veren kreş açtık. Binlerce çocuğumuza her gün beslenme çantası veriyoruz. 15 kitap kafe açtık. Bundan sonra da iyi bir insan olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

17 Oca 2024 - 10:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.