Nazilli başka bahara kaldı

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda büyükşehir ve belediye başkan adaylarını açıkladı. Aydın'da Köşk, Didim ve Efeler adayını açıklayan İYİ Parti, Nazilli'yi başka bahara bıraktı.

Büyütmek için resme tıklayın

Yerel seçime kısa bir süre kala siyasi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. TBMM Grup Toplantısı'nda bir araya gelen İYİ Parti, Büyükşehir ve Belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı. Aydın'da 3 ilçe başkan adayını açıklayan İYİ Parti, Nazilli'yi ise es geçti. Efeler'de Mehmet Fatih Atay, Köşk'te Yaşar Baş, Didim'de ise Atilla Albaycı'yı açıkladı.

MHP Nazilli eski ilçe başkanlarından Cüneyt Korkmaz'ın adının sıkça geçtiği Nazilli siyaset kulislerinde konuşulmasına rağmen Akşener tarafından Nazilli Belediye Başkan Adayının hala belirlenmemesi AK Parti'nin adayını bekliyor yorumlarını güçlendirdi.

17 Oca 2024 - 10:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.