Jandarmadan özel sürpriz!

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Efeler'de bulunan bir özel okulda öğrencilere sürpriz yaptı. Özel çocuklara meslek tanımı yapan Jandarma personelleri hem öğretti hem eğlendirdi.

Jandarmadan özel sürpriz!
Jandarmadan özel sürpriz!
+4
Video için play'e tıklayın

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Efeler Atatürk Özel Eğitim İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilere bir araya geldi. Ekiplerin sürprizi ile karşılaşan özel çocukalar, siren sesini duyar duymaz okul bahçesine koştu. Asayiş, trafik ve motorlu araçlarla okulda bahçesinde yerini alan ekipler, bomba arama ve yangın tespit köpeklerinin marifetlerini sergiledi. Gösterinin yanı sıra Buğday adlı yangın tespit köpeği'nin bulması için küçük çapta ateş yakıldı. Yangının nerede olduğunu saniyeler içerisinde tespit eden Buğday'ın marifeti karşısında öğrenciler şaşkına döndü.
Jandarma personelleri, özel öğrencilere kitap ve bayrak hediye etti.
Çocuklara Jandarma mesleğini tanımasıyla birlikte asayiş ve trafik arabalarına binerek sirenleri çaldı. Araçlarda bulunan telsizden anons geçen öğrenciler, "Jandarmayı çok seviyoruz" sözlerini kaydetti.
Etkinlik, fotoğraf çekimi ile sonlandı.

18 Oca 2024 - 12:28 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.