Efe'ye genç kanat!

Efeler 09 SFK, ara transfer dönemi çalışmalarını sürdürüyor. Bir çok yetenekli ve deneyimli isimle sözleşme imzalayan yeşil beyazlılar son olarak Emirhan Özkan ile el sıkıştı.

Büyütmek için resme tıklayın

TFF 3.Lig 2. Grup ekiplerinden Efeler 09 SFK, ikinci devrenin başlamasına az bir süre kala transfer çalışmalarını hızlandırdı. Aydın temsilcisi, teknik direktör Veyis Kanber’in isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Beyazlılar daha önce Yıldızspor, Somaspor ve son olarak Gümüşhanespor'da forma giyen sol kanat oyuncusu 21 yaşındaki Emirhan Özkan'ı kadrosuna dahil etti. Özkan, Altınordu, Altay, Göztepe İzmirspor alt yapılarında da forma giymişti.

EMİRHAN ÖZKAN KİMDİR?
Futbol kariyerine İzmirspor altyapısında başlayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu sırasıyla; Altınordu altyapı, Göztepe altyapı, Altay SK altyapı, Tire 1922 altyapı, 1928 Buca altyapı, Narlıdere Belediye, İzmirspor, Aydın Yıldız, Somaspor ve son olarak Gümüşhanespor'da forma giydi. Genç oyuncu bu sezon 6 maçta forma giydi.

19 Oca 2024 - 13:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sözüm Aydın Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sözüm Aydın Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sözüm Aydın Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sözüm Aydın Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.